Meesterlijk maatwerk
voor jouw interieur

Interieurontwerp met oog voor detail

Je nieuwe interieur moet jouw persoonlijkheid helemaal weerspiegelen. Om dat doel te bereiken, maken we werk van een stijlvol interieurontwerp waarbij jij je helemaal goed voelt.

 

Ga voor interieurontwerp op maat

Interieurontwerp begint bij concreet plan

Na een uitgebreid interieuradvies door onze ervaren interieurarchitecten starten we met de opmaak van een interieurontwerp dat volledig beantwoordt aan al jouw vereisten op het vlak van esthetiek en gebruiksgemak. Op basis van het interieuradvies beginnnen we vervolgens met de technische plannen. Die maken het concept voor jouw nieuwe interieur al meteen een heel stuk duidelijker. Want je krijgt de ideeën in je hoofd voor het eerst op papier te zien.

 

 

Van interieurontwerp naar offerte

Na jouw goedkeuring van het interieurontwerp maken we een offerte op die in detail weergeeft welke elementen er zullen geproduceerd en geplaatst worden met hun kostenplaatje erbij. Zo gieten we het interieurontwerp meteen in een helder budgettair plaatje.

We bekijken het interieurontwerp nauwkeurig samen en brengen na onze opmeting van alle ruimtes wijzigingen en aanpassingen aan waar nodig.
Is er vanaf dan geen ruimte meer voor aanpassingen? Niets is minder waar. We bekijken het interieurontwerp nauwkeurig samen en brengen na onze opmeting van alle ruimtes wijzigingen en aanpassingen aan waar nodig.

Interieurontwerp bijschaven

Na de nodige feedback- en bijschaafrondes waarbij we samen tot een overeenkomst komen, beschouwen we het interieurontwerp als volledig. Van zodra je de orderbevestiging hebt goedgekeurd, kunnen we starten met de gedetailleerde technische uittekening van alle elementen van je interieurontwerp. In de fase daarna gaan we dan van start met de productie van jouw maatwerkinterieur op basis van het interieurontwerp.


 

Laat jouw interieurontwerp uitwerken

Bij Thonon verwelkomen we zowel particuliere klanten als eindklanten van de projectontwikkelaars en aannemers met wie we structureel samenwerken. Iedere klant kan rekenen op onze grote aandacht die leidt tot een interieurontwerp op maat van jouw wensen en vereisten. Dat interieurontwerp komt tot stand op basis van onze gezamenlijke gesprekken. Uiteraard zijn jouw voorkeuren en je beschikbare budget cruciale factoren.

 

Ben je benieuwd hoe onze interieurarchitecten jouw interieurwensen uitwerken in een aantrekkelijk interieurontwerp dat helemaal weergeeft hoe jouw interieur er moet gaan uitzien? Neem dan snel contact met ons op.

Realisatie
Project VP

Fotograaf: Nick Cannaerts

Architect: Jonathan Coenen

Bekijk dit project >

Fotograaf: Nick Cannaerts Architect: Jonathan ...

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project BH

Fotograaf: Borghans

Bekijk dit project >

Fotograaf: Borghans

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project B

Fotograaf: Alex Verhallen

Bekijk dit project >

Fotograaf: Alex Verhallen

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project DRM - keuken

Fotograaf: Stephan Bontinck

Bekijk dit project >

Fotograaf: Stephan Bontinck

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties