Meesterlijk maatwerk
voor jouw interieur

Badkamer op Maat: Ontwerp Jouw Droombadkamer met Thonon

Thonon transformeert je badkamer in een luxe ruimte waar elk moment een genoegen is. Het wordt een persoonlijke plek van rust, waar je je dagelijkse zorgen van je af laat glijden. Hier voel je je comfortabel en verzorgd, met alles precies zoals jij het wilt.

 

Samen met Thonon ontwerp je een badkamer die meer is dan alleen praktisch: het wordt een deel van je thuis en weerspiegelt wie je bent.

 

 

Ik wil contact opnemen

Waarom een badkamer op maat?

Een badkamer op maat van Thonon biedt je de ultieme mix van luxe en comfort, precies in jouw eigen, intieme ruimte. Het is de plek waar je jezelf kunt zijn, van een energieke start in de ochtend tot een moment van relaxatie in de avond. Thonon zorgt dat elke vierkante centimeter in je badkamer optimaal wordt benut, op een manier die zowel mooi als praktisch is.

 

 

Jouw badkamer, jouw oase

Bij Thonon staat jouw visie centraal. Wij luisteren nauwkeurig naar wat je wilt en vertalen dat in een design op maat. Onze designs variëren van de minimalistische schoonheid van moderne badkamers tot de warme uitstraling van landelijke stijlen, met alle opties daar tussenin.

 

 • Modern of landelijk: Welke stijl je ook kiest, wij perfectioneren elk detail voor jou.
 • Ontspanning en functionaliteit: Geniet van comfort met designs die zowel mooi als praktisch zijn.
 • Exclusieve materialen: Ontdek de combinatie van luxe materialen zoals natuursteen en Corian, die jouw ruimte uniek maken.
 • Persoonlijke accenten: We werken met fijne stijlaccenten naar jouw smaak en creëren zo een stijlvolle badkamer op jouw maat.

 

Technologie en innovatie in harmonie

In de wereld van Thonon smelten technologie en esthetiek perfect samen in onze badkamers. We combineren ambachtelijk maatwerk met de inzet van hoogtechnologische machines. Zo is elk detail, van geavanceerde douchesystemen tot slim geïntegreerde opbergoplossingen ontworpen om jouw leven aangenamer te maken.

 

Zo bieden we een luxe, moderne badkamerervaring die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

 


Stijlvolle badkamer op maat met details van natuursteen.

Ons proces: van ontwerp tot realisatie

Bij Thonon transformeren we je droombadkamer van een idee naar realiteit. Dit doen we via een duidelijk en direct proces, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

 

 1. Jouw visie - Jouw droom vormt het startpunt. We luisteren aandachtig naar je wensen, je stijlvoorkeuren, en hoe je de badkamer wilt gebruiken.
 2. Ontwerp op maat - Geleid door jouw visie, creëren onze ontwerpers een uniek ontwerp dat jouw ideeën werkelijkheid maakt.
 3. Feedback en aanpassing - Jouw mening is cruciaal. We verfijnen het ontwerp op basis van jouw feedback, tot het volledig voldoet aan jouw verwachtingen.
 4. Realisatie - Ons team van vakmensen bouwt jouw badkamer, met oog voor elk detail en gebruikmakend van alleen de beste materialen.
 5. Geniet van jouw badkamer - Het resultaat is een schitterende, functionele badkamer waar je jarenlang van zult genieten.

 

Elke stap verzekert dat jouw badkamer precies wordt zoals jij het voor ogen had, met de kenmerkende aandacht voor detail en kwaliteit van Thonon.

 


Jouw droombadkamer wacht

Klaar om de badkamer van je dromen te creëren? Maak een afspraak en bezoek onze showroom.

 

Laat je inspireren en adviseren door ons team van experts. Samen maken we een badkamer die niet alleen mooi is maar ook een toevluchtsoord van comfort en stijl in je huis.

 

Bekijk onze badkamers

Duik in de wereld van Thonon met onze selectie van gerealiseerde badkamers. Laat je leiden door de diverse ontwerpen die elk een verhaal vertellen. Van strak en modern tot elegant en tijdloos, elke badkamer is een bewijs van onze toewijding aan detail en professionaliteit.

 

Ontdek hoe we elk project persoonlijk maken, afgestemd op de wensen en de levensstijl van onze klanten.

Realisatie
Project VH

Fotograaf: Nick Claeskens

Bekijk dit project >

Fotograaf: Nick Claeskens

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project M - badkamers

Fotograaf: Motin

Bekijk dit project >

Fotograaf: Motin

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project S

Fotograaf: Stephan Bontinck

Bekijk dit project >

Fotograaf: Stephan Bontinck

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Toonzaal te Puurs

 • Fotograaf: Stéphanie Mathias
 • Architect: Klokhuis
 • Keukenwerkbladen: Louis Culot

Bekijk dit project >

Fotograaf: Stéphanie Mathias Architect: ...

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project VP

Fotograaf: Nick Cannaerts

Architect: Jonathan Coenen

Bekijk dit project >

Fotograaf: Nick Cannaerts Architect: Jonathan ...

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties