interieurmaatwerk Solid Surface Corian badkamermeubels interieur
Vandaag: 9u-12u / enkel op afspraak: 13u-18u

De voordelen van interieurmaatwerk

Je interieur kiezen is best een belangrijke zaak. Maar wat als de beperkingen van kasten en ander meubilair je te veel parten spelen? Kies dan voor interieurmaatwerk en benut elke vierkante centimeter van je woning maximaal!

Interieurmaatwerk zonder beperkingen

Wie al ervaring heeft met de inrichting van een woning weet dat de selectie van de juiste meubelen heel wat voeten in de aarde heeft. Na een hele zoektocht stuit je dan eindelijk op die droomkast of dat perfecte salon. Maar dan blijken de afmetingen helemaal niet overeen te komen met de maximaal beschikbare ruimte in je woning. Helemaal terug naar af? Niet met interieurmaatwerk. Want deze creatieve oplossing zorgt ervoor dat jij de beschikbare oppervlakte in je huis helemaal benut.

 

Interieurmaatwerk from scratch

Kies je voor interieurmaatwerk? Dan ga je volledig voor je eigen smaak en doe jij je eigen ding. Of laat je een professional jouw droominterieur uitwerken. Daarbij ben je niet gebonden aan de beperkingen die je wel eens ervaart met afgewerkte meubelen in de interieurzaak. Wil jij bepaalde materialen gebruiken of net niet? 

Sta je erop om alle beschikbare ruimte in je keuken optimaal te gebruiken? Met interieurmaatwerk wordt dat alles perfect mogelijk. Interieurspecialisten komen graag bij je langs om samen met jou al je ideeën te bespreken en om je woning en alle opportuniteiten ervan helemaal in zich op te nemen.

Interieurmaatwerk in heel je huis

Bij interieurmaatwerk denken velen in eerste instantie aan de keuken. Maar in je woning zijn er nog – haast eindeloosveel meer mogelijkheden die je met interieurmaatwerk aanpakt. Zo is het mogelijk om een tv-meubel op maat te laten maken in de materialen van je dromen en volgens de afmetingen die jij verkiest. Je garderobe efficiënt en smaakvol opbergen, doe je met een op maat gemaakte dressing die functionaliteit en esthetiek naadloos combineert. En ook in de badkamer zorgt interieurmaatwerk voor badkamermeubels op maat die jouw badkamerinterieur helemaal af maken. Een naadloos ingewerkte badkuip in Solid Surface Corian, spoelbakken die feilloos overvloeien in het meubel of een volledig uitgewerkte douche: de mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Professioneel interieurmaatwerk bij Thonon

Ben je op zoek naar een specialist in interieurmaatwerk? Kom dan zeker eens langs bij Thonon in Overijse en Waver. Met een jarenlange ervaring op het vlak van interieurmaatwerk én een eigen productieatelier staan we je bij met raad en helpen we je graag bij de creatie van jouw droominterieur.

 

Ontdek alle troeven van professioneel interieurmaatwerk bij Thonon en neem snel contact met ons op!

Realisatie
Project DRV

Fotograaf: Alex Verhallen

Bekijk dit project >

Fotograaf: Alex Verhallen

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project TP

Fotograaf: Stephan Bontinck

Bekijk dit project >

Fotograaf: Stephan Bontinck

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties
Realisatie
Project M - badkamers

Fotograaf: Motin

Bekijk dit project >

Fotograaf: Motin

Bekijk dit project >
Ontdek meer realisaties